Екипът на Ум-Тяло-Дух е създаден от малък брой млади ентусиасти, които търсят истината. Не теорията, не хипотезите, а това, което работи. Ние не искаме вашите пари, а вашето здраве. Това е нашата мисия и ние сме изцяло отдадени да я изпълняваме, като даваме на човека отсреща всичко, което знаем. Именно затова направихме сайта, да споделяме нашият път, нашите знания и заключения, за да подредим себе си и така в свой ред и другите.

Занимаваме се с функционални диети, навици и  движение. В днешно време диетите и упражненията се борят за цел, която е от естетически вид, което в повече случаи носи щети на организма като функция. Затова ние се съсредоточаваме върху реалните ползи и необходимото за организма, а другото идва само. Полезните навици като циркадни ритми, хидратация и други са от жизнено важно значение за стрес мениджмънта.

Можем да ви дадем съвети относно прием на добавки/храна засягащи проблеми като:

  • Алкохолизъм

  • Алцхаймер и деменция

  • Акне

  • Алергии

  • Артрит

  • Атеросклероза

  • Ангина

И  много други. (От А до Я)

Функционалното движение включва правилна стойка и интеграция на мускулно-тъканни вериги, а не изолация на отделни мускули, което наблюдаваме в фитнесите. Тази изолация създава много различни проблеми в истинските начини на движение на тялото, например при вървене, дишане, бягане и т.н

Накратко, нашите методики търсят истината в дълбочина. Ние не търсим просто движение за спорта, а движение от хармоничен маниер, ритмичен, танцуващ с отделните части на тялото, физичните закони и изчисления и това допринася за цялостната хармония на организма, със себе си и с околната среда.

Екипът е обучен в чужбина и продължава своето обучение.

Разглеждаме проблеми със стойката, биомеханиката, болки, хранене, стрес.

(Гръбначен стълб, колене, кръст, лакти, врат и др.)

За повече информация свържете се с нас по Фейсбук.