Цитатът от снимката “ Има хора, които живеят в измислен свят и други, които виждат реалността; и трети, които сливат единия с другия.“

„Аз знам, че нищо не знам“ Сократ

„По-голямата част от обществото не знае какво се случва и не знае, че не знае.“ Noam Chomsky

И времената се менят. Вие падате, губите се, а другите се намират, укрепват реалността си. И тогава разбираш кой какъв е. И тогава виждаш егоистичните копелета интересувайки се само от себе си и прилагането на тяхната мощ. А когато ние сме били на тяхно място сме се държали приятелски. Опитвахме се да осветим ума им. А те изглежда се опитват да ни го затъмнят. Няма Единение( Един-е-ние). Няма я общата кауза. Няма го общия сън. 

Защо не поемем отговорност за Вселената? Не сме ли ние съзнателните(отчасти) частици, ръце на Вселената, които трябва да си припомнят, че сме отговорни за създаването на по-нататъшната Вселена. Каквото и да сме, играем като по-нисши от това, което сме всъщност, защото всеки вътре в себе си знае на какво е способен и колко пъти е бил анонимен потенциала му.

Колкото до Истината – тя е неприятна за тези, които я виждат. Всеки блуждае в сънища, но грешните- най-вече пребивават в Ада. Истина е, че сме живи. Истина е, че сме силни. Истина е, че всички заедно сме в тази игра и никой не е по-нисш от другия, а именно всички сме Едно. Но истина е, че сме заспали. Истина е, че сме опиянени. Истина е, че нищо не правим. Истина е, че не ценим времето. Истина е, че не сме свободни. Истина е, че повечето от нас никога не откриват талантите си, други пък не благоволят да се развиват. Истина е, че хората спят дори след като се събудят.

Истината е, че живота е просто маска на Смъртта.

Няма съвместна работа. Няма разбиране. Ние сме просто една по-развита джунгла и всяко животно има порив, лута се, води битки, някой се бият физически, други на психическото бойно поле, други вътрешно със себе си. Повечето неща са провокирани от невежество, мъдростта започва едва, когато сме започнали да си задаваме въпроси, вътрешни.

Хората (Homo sapiens) са вид средноголеми бозайници, единствените съществуващи днес представители на род Хора . Те са ходещи изправени примати от семейство Човекоподобни.Имат силно развит главен мозък, даващ им възможност за разсъждение, говор и самоанализ. ДНК анализите показват, че съвременният човек се появява в Африка преди около 200 000 години. Днес обитават всички континенти, а популацията им през 2010 г. се оценява на около 6,9 млрд. души.Както повечето примати, човекът е социално същество, надарено с интелект и воля. Той има високо развити комуникационни, изразни и организационни способности. Социалните структури на човешките популации са особено комплексни, състоят се от сътрудничещи и конкуриращи се групи, на различни нива — от малко семейство и партньорство до различни сдружения на политическа, научна, икономическа и религиозна основа. Обществените взаимодействия между хората водят до установяване на разнообразни социални норми, ритуали, традиции, закони, които са в основата на човешкото общество. Хората имат и добре развит усет за красота и естетика, в комбинация с желание за самоизява, което води до културни нововъведения като изкуство, литература и музика.

Ако се чудиш какъв е живота на кучето, чуди ли се кучето какъв е живота на Човека? Е, ти знаеш. Ти също си чудо за чудене. Почуди се малко де.

 НЕ Е КЪСНО- АТИЛА

Песен на един народен будител, рапар- Атила.

Md Beddah, Vansan & Nowallz- Да спреш времето И още такива.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*