Добре дошли в моя блог, аз съм Петър Стоев, а тук ще намерите постове писани през различни етапи на моя живот.

Ако сте тук, във връзка с ваша травма, проблем по тялото, ви препоръчвам да започнете от секцията Безплатна Консултация. Отделете няколко минутки от времето си да споделите с мен вашия проблем, на тази страница съм предложил няколко въпроса, по които може да се ориентирате какво имам нужда да знам.

А ако аз мога да ви помогна веднага ще се свържа с вас, ще обсъдим възможностите, ще ви дам съвети, накъде може да се насочите, за да спестите ядове, време и пари, и евентуално ако вие се нуждаете от допълнителна помощ, за да свършите всичко това, аз ще изисквам от вас да се захванете сериозно и да свършим работата си заедно. Естествено ще изисквам и определено заплащане, което ще зависи от терапията, а ако не сте доволни, ще ви върна всички пари обратно.

Комуникация.Това може да се случи дори по Скайп, Фейсбук, вайбър или където на вас ви е удобно да комуникираме.

E-mail: [email protected]

Възможно е да имате проблем с изпращането на съобщение от раздела- Безплатна Консултация

В такъв случай изпратете от пощата си съобщението на този имейл. За да се убедите, че имейла е стигнал до мен, може да ме уведомите по Фейсбук, на имейла или където намерите за добре.


E-mail:[email protected]

Тематиката на този блог се изменя през годините. Любопитството, истината, мистерията, единството, споделянето обратно от приключението на героя с обществото са движещите сили.

Това е накратко.

Ако желаете да публикуваме ваша статията, свържете се с мен по Фейсбук.