Добре дошли в моя блог, аз съм Петър Стоев, а тук ще намерите постове писани през различни етапи на моя живот.

Ако сте тук, във връзка с ваша травма, проблем по тялото(от стави до хормони), ви препоръчвам да започнете от секцията Безплатна Консултация. Отделете няколко минутки от времето си да споделите с мен вашия проблем, на тази страница съм предложил няколко въпроса, по които може да се ориентирате какво имам нужда да знам.

А ако аз мога да ви помогна веднага ще се свържа с вас, ще обсъдим възможностите, ще ви дам съвети, накъде може да се насочите, за да спестите ядове, време и пари, и евентуално ако вие се нуждаете от допълнителна помощ, за да свършите всичко това, аз ще изисквам от вас да се захванете сериозно и да свършим работата си заедно.

Комуникация.Това може да се случи дори по Скайп, Фейсбук, вайбър или където на вас ви е удобно да комуникираме.

E-mail: petar.stoev@abv.bg

Възможно е да имате проблем с изпращането на съобщение от раздела- Безплатна Консултация

В такъв случай изпратете от пощата си съобщението на този имейл. Може да се свържете с мен и по Фейсбук, за по-бърз отговор от моя страна.


E-mail:petar.stoev@abv.bg

Тематиката на този блог се измени през годините. Любопитството, истината, мистерията, единството, споделянето обратно от приключението на героя, в случая Аз, с обществото са движещите сили на един народ, а именно любовта ми към него възобновява моята страст към непознатото и завръщането от него, от “тъмното”, с “огън”, “светлина” в ръка.

Науката е Слънце.

С какво още мога да ви помогна? Всичко свързано с здравето. Това включва диагностика на симптоми, изготвяне на хранителни режими според най-различни заболявания и дисбаланси на вашия организъм, изготвяне още и на тренировъчни режими, както спортно-специфични(специализирам във вертикален скок тренировки)баскетбол, волейбол, футбол и др.; така и режими за поддържане, отслабване, изграждане на цялостна мускулатура и хипертрофия.

Аз лично съм роден с вродена липса на 5-та метатарзална кост( имам 4 пръста на десния крак), вродена липса на задна кръстна връзка на същия и скъсяване на подбедрената кост(tibia). Именно затова съм запознат с изкривявания и други патологии следващи разликата в дължината на краката.

В името на конкретизацията, може да ви дадем съвети относно прием на добавки/храна засягащи проблеми като:

  • Алкохолизъм
  • Алцхаймер и деменция
  • Акне
  • Алергии
  • Артрит
  • Атеросклероза
  • Ангина

И други. (От А до Я)

Това е накратко.

Ако желаете да публикуваме ваша статията, свържете се с мен по Фейсбук.